Стара Загора. Състезателките от Спортен клуб за сляпо-глухи Августа -

...
Стара Загора. Състезателките от Спортен клуб за сляпо-глухи Августа -
Коментари Харесай

Състезателки от Стара Загора спечелиха три медала от 25-ото юбилейно държавно първенство по канадска борба за хора с увреждания

Стара Загора. Състезателките от Спортен клуб за сляпо-глухи „ Августа - Стара Загора “ се завърнаха с три медала от 25-ото юбилейно държавно състезание по канадска битка за хора с увреждания, което се организира в Белоградчик през уикенда. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора .

Тази година Стара Загора беше показана от три състезателки- Дарина Сурчева, Ангелина Кръстева и Донка Йовчева, като за първи път имахме присъединяване при дамите в категория 60+ кг.

Старозагорките се показаха доста добре. Дарина Сурчева, която дебютира при дамите в категория 60 + кг, зае четвърто място на лява и дясна ръка, Донка Йовчева завоюва бронзов орден на дясна ръка в категория дами с повредено зрение до 70кг, а Ангелина Кръстева завоюва две републикански трофеи в категория дами с повредено зрение до 60 кг.

„ Тези надпревари са доста значими за нас. Всяко мероприятие за хората с увреждания способства да си вдъхнем кураж и вяра “, описа Ангелина Андреева. Тя изрече признателност към Община Стара Загора за оказаната поддръжка.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР