Стара Загора. Парк Мол Стара Загора съвместно с Музейко“, с

...
Стара Загора. Парк Мол Стара Загора съвместно с Музейко“, с
Коментари Харесай

Стара Загора: Изложбата „Строежко“ ще бъде представена от 22 юни до 21 юли

Стара Загора. " Парк Мол Стара Загора " взаимно с „ Музейко “, с поддръжката на Община Стара Загора, провеждат едно от най-креативните строителни провокации за летния сезон в града, оповестиха от пресцентъра на община Стара Загора .
Изложбата „ Строежко “ ще гостува в комерсиалния център от 22 юни до 21 юли и ще посреща деца и любопитни възрастни от 1 до 99 години. С помощта на хиляди строителни блокчета и дъсчици, огромни лего кубчета в разнообразни цветове и цветни карти за земя, дребните конструктори ще издигат своите най-високи кули, най-стабилни къщи, най-дълги писти или невероятни галактически кораби, коли, самолети и животни. Образователните изгоди от плана са в действителност доста - логическо и пространствено мислене, умелост и възприятие за баланс, работа в екип и централизация, креативно и когнитивно развиване, рационализиране на фината моторика.
Изключително адаптивната и изобретателна зона на „ Строежко “ предлага просветителни занимания за всички възрасти със специфичен акцент върху най-малките гости на Музейко – от 18 месеца до 5 години.
Изложбата ще бъде отворена за гости от 22 юни до 21 юли, петък, събота и неделя от 11:00 до 19:00 часа на етаж 1, надпартерен.
В тези дни ще има професионални аниматори, които дружно с децата ще творят и строят. Входът за всички е безвъзмезден.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР