Стара Загора. Община Стара Загора обявява фотоконкурс на тема Заедно

...
Стара Загора. Община Стара Загора обявява фотоконкурс на тема Заедно
Коментари Харесай

Стара Загора: Общината обявява фотоконкурс на тема „Заедно стигаме по-далеч”

Стара Загора. Община Стара Загора афишира фотоконкурс на тематика „ Заедно стигаме по-далеч ”, който ще се организира от през днешния ден до 21 септември 2017 година Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора. Фотоконкурсът е първото събитие от програмата за отбелязване на „ Европейската седмица на подвижността ”, от 16 до 22 септември. Партньор на Общината в самодейността е Европейски информативен център „ Европа непосредствено “ – Стара Загора.
Община Стара Загора е записана за 11-ти следващ път и ще взе участие по всички оповестени критерии, които включват осъществяване на седмица с действия, непрекъснати ограничения и ден без коли. Тема на акцията, в която тази година вземат участие още четири български града, е „ Чиста, споделена и умна подвижност ”.
В програмата е заложено провеждането на седмица с действия, в рамките, на която ще бъдат проведени разнообразни събития, стимулиращи жителите да избират „ зелената ” подвижност. Неизменна част от политиката на Общината е и въвеждането на непрекъснати ограничения, които да предизвикват устойчивите способи на напредване. В рамките на „ Европейската седмица на подвижността ” ще бъде дадена публичност на планове свързани с тематиката.
Кулминацията на събитието ще бъде на 18 септември 2017 година, когато ще се организира велосъстезание за възпитаници с награди. Финалът на самодейността ще бъде маркиран с провеждането на европейския „ Ден без коли ” на 22 септември.
Правила за присъединяване във фотоконкурса:
Всеки участник, без значение от възрастта си, има право да предложи една фотография, която да разгласява в страницата https://www.facebook.com/mobilityweekstz. Тя би трябвало да бъде съпроводена от името и семейството на създателя на фотографията, а също по този начин и изложение на фотографията, което да е обвързвано с тематиката на състезанието.
Победителите ще бъдат избрани на 22 септември 2017 година и наградени в две категории:
- Фаворит на фейсбук аудиторията - 1-во, 2-ро и 3-то място за фотосите събрали най-вече лайкове
- Специална премия за любимец на уредниците.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР