Стара Загора. Община Стара Загора и Центърът за подкрепа за

...
Стара Загора. Община Стара Загора и Центърът за подкрепа за
Коментари Харесай

Община Стара Загора обявява конкурс за сурвачки

Стара Загора. Община Стара Загора и Центърът за поддръжка за личностно развиване афишират обичайния конкурс „ Сурва, Весела година “ за разработване на сурвачка и рисунка. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . В него могат да вземат участие възпитаници от 7 до 14 години, разграничени в две групи: І група - 7-10 години и ІІ група - 11-14 години. Сурвачките би трябвало да бъдат направени от естествени материали, да носят българската национална традиция и да отразяват умения, умелост и знания за коледните и новогодишни традиции в България.
С до две произведения без ограничавания в жанра - живопис и графика могат да се включат и дребните художници още веднъж в двете възрастови групи. Изискването е рисунките да са във формат 35/50 см (без паспарту), а техниката е по желание.
Сурвачките и рисунките би трябвало да са съпроводени с информация за двете имена на участника, години, клас, учебно заведение и телефон. Желаещите да се включат, носят или изпращат творбите си в постройката на Центъра за поддръжка за личностно развиване на ул. „ Захарий Княжески ” 71, ет.3.
Срокът за изпращане на творбите е до 12 декември.
Резултатите от състезанието ще бъдат оповестени на 17 декември от 14.30 часа в залата на центъра. Тогава ще бъде и награждаването на отличените произведения.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР