Стара Загора. На тържествена церемония днес в новия културен център

...
Стара Загора. На тържествена церемония днес в новия културен център
Коментари Харесай

120 студенти получиха в Стара Загора дипломите си от Аграрния факултет на Тракийския университет

Стара Загора. На тържествена гала през днешния ден в новия културен център „ Стара Загора “ бяха връчени дипломите на сполучливо приключилите своето обучение студенти от Аграрния факултет на Тракийския университет. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора .

120 са общо приключилите „ Рибовъдство и аквакултура “, „ Агрономство “, „ Зооинженерство “, „ Аграрно инженерство “ и „ Екология и запазване на околната среда “. Отличник на випуска е Албена Бекярова, бакалавър „ Екология и запазване на околната среда “. 42-ма абитуриенти получиха грамота и поздравления за отличен триумф.

Поздрав към всички в залата насочи министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева. „ Вие сте шанса да бъдем по-ефективни, да реализираме повече и положителни резултати. Вие отговаряте на провокациите на днешното време и ние имаме потребност от вас “, показа с абитуриентите министър Танева. Тя акцентира, че Тракийският университет има справедливо право да се гордее със своите студенти, както и благодари за ползотворната взаимна работа с министерството по разнообразни отраслови проблеми.
„ С изключително неспокойствие стоя пред вас през днешния ден, с цел да ви поздравя. Радвайте се на здраве и триумф. Показвайте на процедура това, което научихте през тези години “, обърна се към аудиторията и ръководителят на Общинския съвет Мария Динева.

Пожелания за сполучлива реализация насочиха още деканът на Аграрния факултет доцент доктор Димитър Панайотов и ректорът на Тракийския университет доцент доктор Добри Ярков.
Деца от 4-та група на детска градина „ Звездица “ поздравиха завършващите с танц. Изпълнение на гайда от абитуриента Веселин Ганчев също прозвуча в залата минути преди формалната гала.
Гости на тържеството бяха още десетки представители на държавни и локални институции, преподаватели, родители и близки на абитуриентите.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР