Стара Загора. На спортен комплекс Колодрума“ днес бе открита Седмица

...
Стара Загора. На спортен комплекс Колодрума“ днес бе открита Седмица
Коментари Харесай

Стара Загора: На спортен комплекс „Колодрума“ беше открита инициативата „Седмица на футбола“

Стара Загора. На състезателен комплекс „ Колодрума “ през днешния ден бе открита „ Седмица на футбола “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Над 100 деца от Стара Загора ще вземат участие в безвъзмездни занимания по футбол с лицензирани треньори от УЕФА, ще учат британски или италиански език. Проявата се провежда от Община Стара Загора и съдружие „ Свят без граници “.
„ Инициативата е част от програмата на Община Стара Загора „ Лято 2019 “, която се провежда взаимно с Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетни и малолетни. Благодаря на „ Свят без граници “ за сполучливото съдействие. Освен че ще спортувате, ще учите и различен език. Отнесете се с отговорност, тъй като това ще Ви е потребно отсега нататък “, поръча на децата Иванка Сотирова, зам.-кмет на Община Стара Загора.
Лагерът стартира през днешния ден с изпит по спортни умения. До края на седмицата момчетата ще упражняват футбол до обяд, а следобяд ще учат език. Момичетата ще се занимават с танци, волейбол и бадминтон и също ще преминат езиков курс, изясни Гейбриъл Хилман, един от уредниците на лагера.
Участниците са деца от Стара Загора, както и ученици на домовете за деца лишени от родителска грижа.
„ Лагерът се организира за втора поредна година и се надяваме децата да преживеят една страхотна седмица и да останат удовлетворени “, разяснява Ганчо Илиев, ръководител на съдружие „ Свят без граници “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР