Стара Загора. На 23 февруари в Стара Загора пристига министърът

...
Стара Загора. На 23 февруари в Стара Загора пристига министърът
Коментари Харесай

Стара Загора: Кметът Живко Тодоров ще подпише Меморандум за сътрудничество с „Национална компания индустриални зони” на 23 февруари

Стара Загора. На 23 февруари в Стара Загора идва министърът на стопанската система Емил Караниколов във връзка със основаването на индустриална зона Загоре. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . В 13.30 часа в общинската зала 2 кметът на Стара Загора Живко Тодоров ще подпише Меморандум за съдействие с „ Национална компания индустриални зони ” ЕАД. С меморандума се цели да бъдат основани условия за развиване на интензивна връзка сред страните, обмяна на опит и положителни практики за разработване на общи позиции, реализиране на съгласуваност и информативен продан за бъдещи планове и стратегии, както и за осъществяване на взаимни дейности в тази тенденция.
Това е първата стъпка към построяването на Индустриална зона „ Загоре “ като за задачата ще бъде основано смесено сдружение сред страната и Община Стара Загора, които ще имат по 50% присъединяване в нея. Държавата ще взе участие с пари за построяването на инфраструктурата, а общината със земя – 110 декара на територията на бившето опитно поле в кв. „ Зора “. Идеята за създаване на индустриална зона беше подкрепена от всички политически партии в Общинския съвет.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР