Стара Загора. Местната комисия за борба с противообществените прояви на

...
Стара Загора. Местната комисия за борба с противообществените прояви на
Коментари Харесай

Стара Загора: В града ще се проведе обучителен семинар за преподаватели с цел превенция на престъпления при малолетни

Стара Загора. Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни (МКБППМН) към Община Стара Загора, Второ ръководство „ Полиция “ и Местната комисия в Чирпан провеждат обучителен семинар. Целта е повишение сигурността на децата, предварителна защита и ограничение на противоправните действия от малолетни и малолетни. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Основният фокус е подложен върху сфери, свързани с предварителна защита на използването и разпространяването на психоактивни субстанции и телефонните измами. Семинарът ще се организира на 13 февруари 2019 година от 14.00 до 17.00 часа в зала „ П. Р. Славейков “ на Община Стара Загора.
Обучението е ориентирано към рационализиране и повишение на професионалните умения на публични възпитатели и членове на локалните комисии, инспектори Детска педагогическа стая, шефове на просветителни институции, педагогичен съветници, учебни психолози, учители и други, чиято работа е обвързвана с малолетни и малолетни за реализиране на позитивни резултати в противодействието на детската престъпност и обезпечаване на безвредна среда за децата.
Лектори в обучителната стратегия са контрольор Петьо Петков от бранш,,Наркотици “ към Столична дирекция на вътрешните работи, с презентацията,,Всички дружно против наркотичните субстанции “ и старши контрольор Ивелин Иванов от бранш „ Криминална полиция “ при ОДМВР - Стара Загора, който ще дискутира с участниците тематиката за телефонните измами.
В рамките на идващия ден контрольор Петьо Петков ще организира беседи с възпитаници от старозагорски учебни заведения.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР