Стара Загора. Международен младежки център, Община Стара Загора и неформалната

...
Стара Загора. Международен младежки център, Община Стара Загора и неформалната
Коментари Харесай

Стара Загора: По време на „Beerфестът“ в града ще се състои танцувалното състезание „You can dance”

Стара Загора. Международен юношески център, Община Стара Загора и неофициалната група „ Dance District “ канят на танцувално съревнование „ You(th) can dance ” по време на „ Beerфестът “ в Стара Загора. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . До 18.00 часа на 29 август искащите да са част от борбата на гений и умения могат да се запишат за присъединяване. За задачата те би трябвало да изпратят 30-секундно видео със своите танцови умения – самостоятелно за 1vs1 борбите или групово с участниците, с които образуват тим за хореография. Заявките за присъединяване се изпращат на електронен адрес - [email protected]. В свободен текст, с изключение на видеото, участниците следва да посочат: три имена, възраст, прякор, име на групата/crew (ако вземат участие с групова хореография). Допустими танцови стилове на надпреварата са hip hop, commercial, bboying, street jazz, popping, locking, LA style, House, Waaching, K-POP.
Специално жури от професионални танцьори ще реализира предварителната селекция. На 30 август то ще разгласи участниците, които са позволени на финалите за груповите и самостоятелни борби. Те ще се проведат на 5 септември на сцената на „ Beerфестът “. По този метод участниците ще станат част от програмата на хип-хоп празника в четвъртъчния ден, преди осъществяванията на Ъпсурт, Спенс и DeepZone project.
Финалистите, определени на 30 август, ще бъдат известени навреме, с цел да се приготвят за изява на огромната фестивална сцена и да се срещнат с регламента. Най-добрите ще получат атрактивни награди. Танцувалната конкуренция се реализира с поддръжката на Младежка банка Стара Загора.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР