Стара Загора. Кметът Живко Тодоров откри двудневната пета Международна научна

...
Стара Загора. Кметът Живко Тодоров откри двудневната пета Международна научна
Коментари Харесай

Стара Загора: Кметът Живко Тодоров откри петата Международна конференция „Бизнесът и развитието на регионите“ в Тракийския университет

Стара Загора. Кметът Живко Тодоров откри двудневната пета Международна научна конференция „ Бизнесът и развиването на районите “, която се организира в Тракийския университет. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Организатор на форума е академичното управление на Стопанския факултет към Тракийския университет.
Приветствие към участниците насочи и деканът на Стопанския факултет проф. доктор Надка Костадинова. Тя означи, че научното събитие включва 159 отчета, от 17 университета, 6 научни и бизнес организации и други институции от България, Германия, Италия, Съединени американски щати, Сърбия и Македония. Според проф. Костадинова стана ясно още, че 22 отчета има и от страна на дейни студенти и докторанти. „ Отбелязваме и 10 години от образованието на студенти в Стопански факултет като независимо структурно звено при Тракийския университет “, добави още деканът.
Целта на форума е да се поддържа ефикасен разговор и взаимна работна система сред просвета, бизнес и ръководство.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР