Станислав Костов ще продължи да се готви на специален режим

...
Станислав Костов ще продължи да се готви на специален режим
Коментари Харесай

Меридиан мач: Станислав Костов пропуска и следващите четири мача на Левски

Станислав Костов ще продължи да се готви на специфичен режим по време на лагера на Левски в Добринище, твърди " Меридиан мач ". Състоянието му към момента не се е подобрило, макар че от юли не е взел участие в мач.

Петър Хубчев не желае да рискува със здравето му и желае той да бъде възобновен изцяло. Това обаче не се случва досега, макар напъните, които хвърлят на " Герена ". Така съвсем несъмнено е, че Костов ще отпадне от сметките на Хубчев и за четирите мача, които остават до края на септември.

Три от тях са за състезание - с Черно море, Славия и Ботев (Вр). Освен това на " сините " им следва и посещение на Спартак (Вн) в шампионата за Купата на България. Дербито с Лудогорец пък е на 5 октомври в Разград. На " Герена " се надяват, че дотогава проблемите на Костов с аддукторите ще отшумят изцяло. Костов е необходим, с цел да се усили конкуренцията в офанзива. Найджъл Робърта се оправя в негово неявяване, само че същото не може да се каже за Дени Алар, който бе взет чартърен от Рапид (Виена). /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР