Станимир Стоилов остава треньор на Левски, въпреки интерпретацията на думите

...
Станимир Стоилов остава треньор на Левски, въпреки интерпретацията на думите
Коментари Харесай

Сираков потвърди, че Стоилов остава, но скочи на съдиите: Не 20, а 20 хил. ще се съберем и камък няма да остане!

Станимир Стоилов остава треньор на Левски, макар интерпретацията на думите му нощес след успеха над Лудогорец за Купата на България. Лично той и притежателят Наско Сираков потвърдиха това на специфична конференция от стадион „ Георги Аспарухов “.

„ Това, което се случва през вчерашния ден, е за Н-ти път. Ние възпитаваме нашите футболисти да са агънца на терена, а те ги предизвикат. В 83' не се дава дузпа, не се гледа ВАР, а по-късно се дават две несъществуващи такива. Ние няма да дойдем 20 души, а ще дойдем 20 хиляди и камък върху камък няма да остане “, бяха думите на Сираков, след което се отдръпна от микрофоните без да даде изясненост дали това е подигравка към управлението на БФС.

Стоилов в това време изясни, че думите му са повтаряне на тези, които сподели при завръщането си в Левски. Той има намерение да работи още повече върху държанието си край тъча, с цел да не взема отношение по съдийството.

„ Съжалявам, че най-после си изпуснах нервите, макар че имаше задоволително провокативно държание от нашите съперници към моите футболисти “, сподели още Мъри.

Половинчато той атакува и управлението на БФС, като посочи, че футболът у нас деградира през миналите 10-20 години, само че без да навлиза в елементи и да посочва имена.

„ Война за Левски мога да повеждам с всеки, даже и измежду най-близките ми “, добави треньора и изрази страдание, че финансовата обстановка на „ Георги Аспарухов “ не се усъвършенства, макар милионите, които влязоха в хазната от дарения на почитателите.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР