Станимир Стоилов е сред вариантите за нов треньор на унгарския

...
Станимир Стоилов е сред вариантите за нов треньор на унгарския
Коментари Харесай

Мъри Стоилов хвали Ференцварош, унгарците били като Левски

Станимир Стоилов е измежду разновидностите за нов треньор на унгарския гранд Ференцварош. Фради отпадна позорно от квалификациите на Шампионската лига след домакинска загуба с 0:3 от КИ Клаксвик от Фарьорски острови.

Веднага след провалянето клубът от Будапеща уволни наставника си Станислав Черчесов. Според изданието Infostart краткотрайно отпред на тима е застанал Мате Чаба.

Любимецът на почитателите на Левски е свободен, откакто напусна " сините " през април поради разминавания във вижданията за ръководството на клуба. Мъри води диалози с Арис Солун, само че до назначението му в гръцкия гранд не се стигна. Той бе вид за нов ментор още на АПОЕЛ Никозия и шведския ИФК Гьотеборг.

Стоилов разяснява пред " Мач Телеграф " информациите, че може да поеме Ференцварош. " Прочетох информацията, само че няма никакъв формален контакт с мен. Няма по какъв начин да разясня нещо, което не се е случило ".

На въпрос дали въпреки всичко би приел да води гранда от Будепеща, той отговори: " Ференцварош е като Левски. Най-големият клуб в страната си ".
 Станимир Стоилов става треньор на първенеца на Унгария?
Станимир Стоилов става треньор на първенеца на Унгария?

Ференцварош остана без наставник
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР