Станимир и Константин редовно са канени на участия на Острова,

...
Станимир и Константин редовно са канени на участия на Острова,
Коментари Харесай

Дръжте Се За Стола! Няма Да Повярвате До Къде Се Докара Станимир Гъмов!

Станимир и Константин постоянно са канени на участия на Острова, с цел да веселят родните гастарбайтери. И този път артистът и поп фолк изпълнителят не отказали поканата и бързо хванали самолета, с цел да повеселят българите в Лондон. Само след три часа били в Англия, където хапнали, пийнали, попели на публиката и си тръгнали с извънредно великодушни възнаграждения.

Константин и Гъмов устроили паметен ваучър на българите в чужбина, които те ще помнят дълго. Те се прегръщали с последователки, разказвали им истории, правили си селфита, сядали по масите и интензивно общували с присъстващите на купона.

На другия ден поп фолк изпълнителят и Гъмов се завърнаха в България, тъй че лондонската им авантюра траяла единствено едно денонощие.

За Гъмов обаче това не е първото клатушкане по чалгата. Още при първия си сезон в риалити формата по Нова тв „ ВИП Брадър “, той хлътна по Преслава.

Станимир Гъмов пропя чалга сн. ХотАрена

Романсът им обаче не продължи дълго след предаването. Поп фолк изпълнителката си откри ново гадже и стана майка. А Гъмов се събра с радостна компания и забавлява почитатели из нощните клубове в страната и чужбина, предават от hotarena.net.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР