Станимир Гъмов дължал пари на половин София. Това стана ясно,

...
Станимир Гъмов дължал пари на половин София. Това стана ясно,
Коментари Харесай

Кулагин: Гъмов, задлъжнял си на половин София!

Станимир Гъмов дължал пари на половин София. Това стана ясно, откакто един от най-устатите гримьори у нас го упрекна в обществената мрежа Facebook. Актьорът не остана безразличен и отговори на нападките посредством мнения в мрежата, обръщайки се към недоброжелателите си с доза подигравка.

Повод за абсурда посред им се трансформира задържането на стилната шефка Евгения Калканджиева от органите на реда по-рано поради съседска свада. Известните се разделиха на два тима „ за “ и „ срещу “, като някои от тях прескочиха границите на благоприличието и си размениха хапливи мнения, написа " Телеграф ".

Включването на гримьора Валентин Кулагин, който е бил част от риалити формата ВИП Брадър, подразни Гъмов: „ Пръдльо, дължиш пари на половината дилъри в София. Оправи си борчовете и тогава препоръки към мен! “, бе отговорът на майстора с четките на написаното от Гъмов: „ Никога, но в никакъв случай не си позволявай да коментираш каквото и да е. И тъй като няма да го схванеш незабавно, ще ти го повторя – в никакъв случай. “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР