Станимир Бакалов – известен в спортните среди телевизионен водещ –

...
Станимир Бакалов – известен в спортните среди телевизионен водещ –
Коментари Харесай

Спортист става водещ в бТВ на мястото на Слави

Станимир Бакалов – прочут в спортните среди ефирен водещ – най-вероятно ще поеме опразнения от Слави Трифонов откъслек от време във вечерната стратегия на бТВ, заяви уеб сайтът „ Блиц “. Две продуцентски къщи към този момент са в напреднали договаряния със настоящия водещ на набиращото все по-голяма известност спортното предаване по Евроком – „ Дискусионен клуб Спорт ”.

Освен с сполучливия си рейтинг Бакалов е впечатлил продуцентите и с опита си в връзката си с посетители, способността си да ги подготвя да дават най-хубавото от себе си, с помощта на позитивната си настройка и пристрастеност в диалога, и най-много с умеенето си да прави телевизионно шоу.

Спортният водещ, който е работил зад кадър в редица небезизвестни частни телевизионни продукции, е имал сходно предложение още преди време да прави вечерно шоу в телевизия Евроком.

Той е привлякъл вниманието на продуцентските къщи и с огромната си аналогия със Слави Трифонов, което е наклонило везните за концепцията в негово лице да се откри подобаващ водещ на към този момент оставащата празна ниша на телевизионния пазар.

Медийни специалисти са на мнение, че едно ново лице може да възроди интереса към вечерно токшоу с посетители и балет, което да запълни дупката, опразнена от Слави Трифонов и неговото овакантяване след 19 години на ефир.

Евентуалната продукция доста е евентуално да се споделя „ Шоуто на Стани ” и ще включва балет, атрактивни скечове, гостувания на спортисти, музиканти, артисти, културни дейци и общественици. Обмисля се разновидността Станимир Бакалов да бъде главен водещ в първата част на предаването, а във втората потвърдени комици или специалисти да запълват програмата с атрактивни комедийни детайли или да бъдат наранени съществени публични тематики от всекидневието ни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР