СТАНФОРД, Калифорния. — Тара ВанДервир даде времето и енергията си

...
СТАНФОРД, Калифорния. — Тара ВанДервир даде времето и енергията си
Коментари Харесай

Тара ВанДервир се пенсионира като треньор на обръчи за жени в Станфорд, след като тази година постави рекорд за победи в NCAA

СТАНФОРД, Калифорния. — Тара ВанДервир даде времето и силата си на младата Доун Стейли зад кулисите години преди Южна Каролина треньорът стартира да печели шампионати или представя необикновен непобеден сезон.

Треньорът на Залата на славата в Станфорд направи същото за своите противници на Pac-12.

За Кори Клоуз. За Линдзи Готлиб. За Чармин Смит. За Чарли Търнър Торн. И за Кейт Пай, която ще стане правоприемник на ВанДервиер в този момент, откакто 70-годишният пионер на женския баскетбол се пенсионира.

Почти всеки има история за това по какъв начин ВанДервиер е дала всичко от себе си, с цел да направи нещо положително по време на нейната украсена, четири десетилетия кариера. Тя цени ролята си в подпомагането на спорта по всевъзможен метод. И в този момент тя си потегля на високо равнище.

Най-печелилият баскетболен треньор в историята на NCAA разгласи пенсионирането си във вторник вечерта след 38 сезона, ръководещи женския тим на Станфорд и общо 45 години.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР