Стандартните строги интервюта са вече в историята. Все повече работодатели

...
Стандартните строги интервюта са вече в историята. Все повече работодатели
Коментари Харесай

Бизнесът търси креативни и дигитално грамотни хора


Стандартните строги изявленията са към този момент в историята. Все повече работодатели сортират своя личен състав на база междуличностни качества, високо равнище на емпатия и прочувствена просветеност.

Търсят фрагменти, които имат положителни знания в софтуерните, цифровите и софтуерните среди. Опитът не е измежду главните цели, защото огромна част от работодателите избират новите фрагменти да имат теоретични познания и компанията сама да ги образова по стандартите, които са наложени в нея.

Моделът на общоприетото CV, който изпращаме също остава в историята. Чрез по-разчупен и изобретателен модел има по-голяма възможност да спечелите вниманието на работодателя, при който кандидатствате. В подобен случай възможностите да ви предложения на изявление са доста по-големи.

Дигиталната просветеност е измежду най-търсените качества в един претендент. Все повече специалности са директно свързани с софтуерни принадлежности, с които чиновниците би трябвало да умеят да работят. В тази сфера за работодателите е значимо претендентът да показва знания в най-популярните и употребявани платформи, в връзката в онлайн среда.

Снимка: iStock


През последните 3 години, COVID-19 прекатурна визиите за работна среда, в резултат на което доста компании напуснаха своето офис помещение и започнаха работа от у дома. Това се резервира като наклонност и огромна част от фирмите задържат този модел. Поради тази причина работодателите изискват чиновниците им да умеят да работят добре в условия на хибридна и отдалечена работа.

Уменията за адаптивност също са водеща роля при наемането на нов чиновник. Той би трябвало да има настройка за напредък, да се вслушва в противоположната връзка, която получава, както и да има предпочитание за нови познания, поради непрекъснато изменящата се среда.

Не на последно място, с цел да бъдем сполучливи в професионален проект би трябвало да бъдем прочувствено интелигентни. Изграждането на положителни и постоянни взаимоотношения в компанията е от основно значение за положителната работа отсега нататък. Отношенията сред сътрудници дефинира и по какъв начин в действителност ще премине работния ден.

Ако искаш да изградиш сполучлива кариера през 2023г. това са главните качества, които огромна част от фирмите търсят в своите чиновници. За да бъдем сполучливи би трябвало да се приспособяваме към новостите, които настъпват, както и да не стопираме да учим. Това безусловно ще ни донесе триумф на работното място.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР