Стандарт винаги търси и показва добрия пример. Това ще направим

...
Стандарт винаги търси и показва добрия пример. Това ще направим
Коментари Харесай

Стандарт награди най-успешните в износа и онлайн търговията

" Стандарт " постоянно търси и демонстрира положителния образец. Това ще създадем и през днешния ден. Миналата година пандемията удари най-вече износа. Затова тази година премиите на " Стандарт " са за експортьорите, които имат резистентност на външния пазар. Това съобщи зам.главният редактор на " Стандарт " Екатерина Николова.

Тя заяви, че за всеки от отличените има селекция виновност от " Шато Ботево ", подарък от Стайко Стайков, ръководител на Сдружението на притежателите на аграрни семи.

1. Фабриката за шоколади в Своге - част от " Монделийз ".

Наградата на Анна Лозанова  връчи Ива Митева, зам.председател на Народното събрание. 

" Пожелавам ви все по този начин да имате сили и кураж ", сподели Ива Митева. 

Въпреки последните 2 година, които са извънредно комплицирани, ние не спряхме производството. Към момента фабриката в Своге изнася в над 40 страни на 6 континента, стигайки до Южна Америка, Австралия и Азия, сподели Анна Лозанова.

2. Клас Олио. Получава я Атанас Кънчев от Ерман Топчу, секретар в посолството на Република Турция у нас. 

От битието си на зам.министър и началник на фонд " Земеделие " съм горделив, че представям компания, която се оправя без лев дотации от Европа, съобщи Атанас Кънчев.

3. Белла България - получи я изпълнителният шеф на компанията, връчи я Пламен Абровски, народен представител от Има Такъв Народ.

Горд съм да връча тъкмо тази премия, тъй като тя е най-близо до мен, сподели Абровски. 

Благодаря на уредниците за високата оценка, която давате на Белла България. Ще продължим да произвеждаме качествени храни, ние също изнасяме за всички континенти, сподели Елза Маркова.

4. Катаржина Естейт - премията на ръководещия шеф Десислава Николова връчи Закия ел Мидауи, дипломат на Кралство Мароко в България.

Много съм щастлива, че съм на този прелестен конгрес, поздравления за госпожа Славка Бозукова, сподели Нейно превъзходителство. Макар Мароко да е надалеч от България, то внася от вас фураж, олио и други храни. Но този импорт може да се у,величи. Вратите ни са отворени за българското произвеждане, сподели госпожа Закия ел Мидауи. 

На форума засегтахте доста забавни тематики, за които може доста да се приказва, сподели Десислава Николова. Тази година Катаржина сполучливо стъпи на пазара в Съединени американски щати. Благодаря на екипа за всички старания, сподели г.жа Николова.

Тя разкри някои от практиките - вършат се скрити дегустации - на техни виновност и на непознати, с цел да се съпостави качеството. Да покажем на света, че България създава извънредно качествени артикули, сподели още госпожа Николова.

Кампанията " Да! На българската храна " за първи път отличава онлайн търговците.

5. eBag. Получава я Ирена Косева, връчва я Имрен Мехмедова. 

Радвам се, че напъните ни се виждат и извън, сподели Ирена Косева. По време на огромния локдаун бяхме съвсем затворени, само че за 2 седмици реорганизирахме процесите, растежът ни за 2020 година е 256%, а личният състав ни се усили 3 пъти. Подадохме ръка на българските производители, в това число дребни ферми и занаятчийски работилници. Това са едни от най-продаваните ни артикули, сподели още Ирена Косева. Тя поздрави уредниците за самодейността и заключи: Бизнесът няма време да чака.

6. Паркмарт - профилирана в премиум бранша за храни от целия свят. Получава я комерсиалният шеф Христо Петров. Връчи я Атидже Вели, евродепутат. 

Поздравления за всички наградени, последните двама са позитивната страна на пандемията, те демонстрират, че в случай че се приспособяваме бързо, може да извлечем триумф, сподели госпожа Вели.

7. Fastfood bg

От името на целия екип на Паркмарт благодаря за премията, акза комерсиалният шеф Ние работим с над 300 дребни производители, даваме им достъп до платформата, сподели още той. Зелената вълна, която следваме - доставяме с електрически коли в цялата страна. Плановете ни са целият ни автопарк да мине на електричество, сподели още комерсиалният шеф.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР