Станалият за сефте татко точно пред прага на 40-те си

...
Станалият за сефте татко точно пред прага на 40-те си
Коментари Харесай

Андрей чака второ дете

Станалият за сефте баща тъкмо пред прага на 40-те си години продуцент Андрей Арнаудов ще се развъжда за повторно – това е настоящият слух, който обикаля от началото на месеца коридорите на Би Ти Ви.

Половинката на Иван Христов не обелвал дума по тематиката, само че в последно време на няколко пъти водил обичаната си Емануела на лекар, освен това в приповдигнато въодушевление, което оставя усещането, че не става въпрос за някой противен мотив, а таман противоположното – за идно щастливо събитие, написа lupa.bg.

Андрей беше изпаднал в същински културен потрес от прясното си отроче, което към този момент е на 2 годинки. Синчето, което кръсти на популярния си баща – диригента Васил Арнаудов, се оказа колкото благословия, толкоз и проклинание за очилатия водещ. „ Животът му е като някакъв справочник за кошмарите на младите бащи. Не смее да спи, върви на пръсти, опасява се да взима детето на ръце. Направо се скъсвам от смях, като го виждам какъв брой се е панирал”, майтапеше се с дългогодишния си приятел Иван Христов, който е същински познавач в материята и отглежда цели четири хлапета. Синеокият зевзек даже подари на остарелия си приятел книгата „ Наръчник за оцеляване на млади родители”, с цел да има с какво да запълва безсънните нощи.

Явно обаче суматохата към този момент е отпуснала Андрей и той е подготвен за втори опит в безкрайния път на бащинството. А и Емануела, която е към този момент на 33, го притискала с аргумента, че няма желание да ражда отново като стане лелка.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР