Станал апатичен и без желание за работа, често изпада в

...
Станал апатичен и без желание за работа, често изпада в
Коментари Харесай

Бареков: Прокопиев е психично болен, има документи

Станал „ равнодушен и без предпочитание за работа ”, „ постоянно изпада в меланхолия ”, „ няма предпочитание за нищо ”
„ Иво Прокопиев е психологично болен. Това несъмнено се потвърждава от приложеното умозаключение по съдебно-психологическата експертиза към гражданско дело, което лицето води против мен за засегнатост. Държа да подчертая, че експертизата е поискана в хода на правосъдното произвеждане персонално от бранителите на господин Прокопиев “. Това твърди ръководителят на ПрезаредиБГ и евродепутат Николай Бареков в позиция, публикувана от неговия пресцентър до медиите.

В документa се твърди, че за определяне на психологичното му положение са употребявани методите наблюдаване и изявление и въз основа на тях експертът заключва, че господин Прокопиев страда от „ постравматично стресово разстройство ” и има съществуване на нужда от „ сериозна психическа работа ”.

Д-р Елена Кърпачева, психолог и експерт по горепосоченото дело, е установила „ засилена тревога и понижаване на интереса му към делата, които управлява ”. По думите? господин Прокопиев твърди, че е станал „ равнодушен и без предпочитание за работа ”, че „ постоянно изпада в меланхолия ”, „ няма предпочитание за нищо ”, „ губи всякаква интензивност ” и е „ обладан от отрицателни мисли ”.

В експертизата също по този начин се твърди, че сънят на господин Прокопиев е „ трайно нарушен ”, „ накъсан ” и на моменти „ въобще не може да спи ”, въпреки да не излиза наяве по какъв тъкмо метод психоложката открива това. Изложени са и здравословни проблеми като нараснало кръвно налягане и болки в гърба, което по думите й крие риск за живота и здравето му. Става ясно още, че има загуба на централизация и живее в непрекъснат стрес.

Установеното мощно главоболие и световъртеж пък пречили да извършва ежедневните си задания. Г-н Прокопиев е изгубил предпочитание за нови начинания и се усеща изтощен и изнемощял, твърди още психолог Елена Кърпачева. От експертизата разбираме също по този начин, че „ структурата на АЗ-а ” на господин Пропокиев е „ разрушена ” и заради тази причина е нужна „ сериозна психическа работа ” с него. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР