Станахме член на НАТО, със сигурни граници на единна Македония,

...
Станахме член на НАТО, със сигурни граници на единна Македония,
Коментари Харесай

Ковачевски: преговаряме за ЕС с македонския език и с нашата идентичност

„ Станахме член на НАТО, със сигурни граници на единна Македония, започнахме договаряния с Европейски Съюз, с потребление на македонския език в европейските институции и с признание на нашата македонска еднаквост. Така ще продължим “, това съобщи предходният министър председател на районен съд Македония Димитър Ковачевски в изявление за изданието „ Локално “.

Европеизацията укрепва всяка еднаквост и я приобщава към европейската. Лицемери, които упрекват в сякаш изменничество по време на избори, с цел да застрашат най-святото - спокойствието и бъдещето на жителите при липса на визия за напредъка на страната - не заслужават и няма да управляват страната, посочи Ковачевски.

На въпроса дали съпротивата против конституционните промени ще накарат македонските жители да гласоподават за коалиция на СДСМ, политикът отговори: „ Гражданите желаят Северна Македония да продължи с демократичното и икономическо развиване и по тази причина имам вяра, че ще обезпечат поддръжка за постоянен и непрекъснат стопански напредък, нови вложения, качествени работни места, правна, обществена, здравна, просветителна сигурност “.

Членството в Европейски Съюз е втората стратегическа цел на страната след участието в НАТО, която ще бъде осъществена от новото проевропейско държавно управление, ръководено от СДСМ, добави още Ковачевски. Той е уверен, „ че жителите ще изберат най-хубавия вид и страната ще продължи по верния, европейски път. Вярвам, че жителите няма да поддържат нито един безконтролен политик, няма да поддържат радикална популистка дясно-проруска коалиция, написа БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР