Станаха ясни подробности от мащабната акция на МВР в София

...
Станаха ясни подробности от мащабната акция на МВР в София
Коментари Харесай

При мащабна акция в столицата е задържана организирана престъпна група

Станаха ясни детайлности от огромната акция на Министерство на вътрешните работи в София в събота (16 септември). В резултат на екипна работа и настойчиво следствие, осъществено от Софийска градска прокуратура и Специализираната прокуратура, както и от чиновници на Групово дело „ Борба с проведената престъпност “, Групово дело „ Национална полиция “ и Столична дирекция на вътрешните работи, е арестувана проведена незаконна група. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Разследването стартира на 11 февруари т.г., след осъществено тежко престъпно закононарушение в столичния кв. „ Надежда “. В хода му са разпознати членовете на проведената група, занимавали се с необятен набор от незаконна активност. При задържането им на 17 септември т.г. и осъществените претърсвания на адреси и коли, употребени от тях, е намерено голямо количество контрабандни цигари на приблизителна стойност 3 500 000 лв..
Подробности по следствието бяха оповестени през днешния ден от основния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов, шефа на ГДБОП основен комисар Ивайло Спиридонов, шефа на ГДНП основен комисар Христо Терзийски, шефа на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Ивайло Иванов, административния началник на Софийска градска прокуратура Емилия Русинова и административния началник на Специализираната прокуратура Иван Гешев.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР