Станаха ясни няколко неща. Първо - арестът сам по себе

...
Станаха ясни няколко неща. Първо - арестът сам по себе
Коментари Харесай

Крум Зарков: Целият конфликт следва от факта, че Гешев отказва да подаде оставка

Станаха ясни няколко неща. Първо - карцерът самичък по себе си не води до кой знае какво. Данните от Божков останаха настрана от прокуратурата. Необходима е промяна и тя няма да може да се реализира с арести. Трябват промени в законите. Това сподели по БТВ депутатът от Българска социалистическа партия Крум Зарков.

Виждаме замеряне с листа от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата. Не можах да схвана какво желае прокуратурата от съда, откакто смята, че дейностите на Министерство на вътрешните работи са противозаконни. Имаме работа по законите. Тя не може да бъде спестена. Целият спор следва от обстоятелството, че Гешев отхвърля да подаде оставка.

Това държавно управление е допустимо, тъй като черпи легитимация от митинга. А той искаше две оставки. Едната оставка се осъществя, а другата не. Има неща, които могат да се създадат с обикновено болшинство - промените като да вземем за пример тази, за която приказва Българска социалистическа партия - да може да се апелират отводите на прокуратурата да образува произвеждане. Отдавна има сигнали по данните на Божков, само че прокуратурата отхвърля.

Арестите и шумът няма да ни спестят работа. Надявам се процесът да катализира.

Прокуратурата влиза в политическа игра. Законът за анулация на спецсъдилищата е гледан от три Народното събрание. Ако ръководителите на спецпрокуратурата бяха реагира със същата пристрастеност, с която бяха превърнати в съд на властта, може би щеше да се откри различен метод. Сега е късно.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР