Станаха големи страсти и емоции. Истината е, че трябва да

...
Станаха големи страсти и емоции. Истината е, че трябва да
Коментари Харесай

Кирил Петков: На никого не му трябват избори, да преговаряме

„ Станаха огромни пристрастености и страсти. Истината е, че би трябвало да създадем крачка напред в смяната на всички институции. Да отворим този меморандум. Да предложат от ГЕРБ различен текст. Трябва да си отговорим желаеме ли политическо начало в тези, които дефинират цените за жителите. Ние не желаеме. Политиците да се откажем от политическото начало в регулаторите “, съобщи пред публицисти Кирил Петков на въпрос какво значи „ мазно кафе “.

„ Нека да се успокоим и да седнем на масата. Не става въпрос за червени линии на ПП-ДБ. Хората желаят да видят, че техният живот се трансформира – цената на млякото, сиренето “, съобщи Петков и добави, че желали с ГЕРБ да приказват, а освен по медиите.

„ Емоцията свърши. Колегите да кажат – тези текстове харесваме, а тези – не. На никого не му трябват избори Аз съм подготвен когато и да е за договаряния. Да оберем страстите и да стартираме да вършим работа. Иначе се залъгваме с тематики като кой е външен министър, а спрямо другите тематики е с по-малка значимост “, добави Петков.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР