Стана за секунда, изскочи на пътя внезапно като заек. Видях

...
Стана за секунда, изскочи на пътя внезапно като заек. Видях
Коментари Харесай

ДесиСлава с ултракъс минижуп в съда по дело за убийство

Стана за секунда, изскочи на пътя ненадейно като заек. Видях единствено сянка, която се движеше доста бързо. Това описа пред Бургаския областен съд фолкдивата Деси Слава за съдбовния случай на Автомагистрала "Тракия ", предава кореспондент на Burgas24.bg.

Изпълнителката се яви в качеството си на очевидец, с цел да опише за злополуката край Карнобат, в която водачът й Димитър блъсна и умъртви млад мъж.

"Не знаех, че толкоз ще се тормозя от тази масичка ", стартира певицата, изправяйки се пред магистратите. Тя увери, че познава Димитър от 7 години и е не се съмнява в неговия професионализъм.

"Във съдбовната заран се прибирахме от присъединяване във Варна. Както постоянно стоях отдясно, на задната седалка и играех на телефона си. Изведнъж чух глас, стонове на нерешителност от водача и той наби спирачки. Всичко стана за стотни от секундата ", спомня си фолкдивата.

"Видях човек, по-скоро сянка. Тичаше бързо, изскочи на пътя ненадейно като заек. Затворих очи и се хванах за седалката. Спряхме, бяхме доста уплашени, започнахме да го търсим. Димитър звънна на 112, а аз започнах да алармирам на колите с телефона си, да спрат и да оказват помощ ", споделя още Деси Слава.

В правосъдната зала бе изслушана автотехническата експетиза, която потвърждава, че Илиев е карал със 124 км/ч. Процесът продължава през април.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР