Стана ясно коя е новата фирма с инвестиционни намерения към

...
Стана ясно коя е новата фирма с инвестиционни намерения към
Коментари Харесай

Ново предприятие ще инвестира 30 млн. във Враца

Стана ясно коя е новата компания с капиталови планове към Враца. Фирмата ТЕКЛАС България, която създава каучукови съединения и тръби от пластмаса за автомобилната промишленост, до 2 месеца ще подпише с Общината за разкриване на ново дружество във Враца. За това се похвали кметът Калин Каменов в обществената мрежа.
" Тази седмица организирахме среща в Централата на компанията, на която ми връчиха всички нужни документи. На скромна гала бяхме дружно с министъра на стопанската система Емил Караниколов и изпълнителният шеф на Българската организация за вложения Стамен Янев ", зави кметът.
Предстои да бъде утвърден терена, на който ще се построи завода. Според кмета Каменов, компанията би трябвало да получи документ от БАИ и договорката да бъде утвърдена на сесия на Общинския съвет. След сключване на контракта строителството ще отнеме близо 6 месеца.
Първоначално компанията ще открие 500 работни места. Инвестицията ще е на стойност 30 милиона лева, а с новите работни места, заетите в него, ще набъбнат до 1000 индивида. Производствената активност на ТЕКЛАС е обвързана с съвсем всички огромни марки коли, а откриването на завода ще способства за възстановяване на икономическия климат в града.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР