Стана ясно колко струва на един "клиент", който иска да

...
Стана ясно колко струва на един "клиент", който иска да
Коментари Харесай

Лъсна цената за нощ с плеймейтка - смехотворна е

Стана ясно какъв брой коства на един "клиент ", който желае да си заплати за услугите на плеймейтка за една нощ. Добре осведомени с изискванията и цените на моделите описаха в детайли къде и по какъв начин плеймейтките си ловят клиенти, написа Уикенд. Цените за нощ с плеймейтка са изненадващо ниски.

„ 300 лв.! Толкова коства към този момент да си наемеш относително известна кандидатка за Мис Плеймейт! Наемаш ги сякаш да ти танцуват, само че е ясно, че танцът прераства в още нещо. Е, не всички, само че 70% се съгласяват за екстри. Някои се пазарят, желаят повече пари – 500 или 700 лв., само че множеството са твърдо на 300-400 лева”, описват клиенти на девойките.

Разбира се, колкото по-известна е моделката, толкоз по-скъпо костват услугите ѝ. Такъв е и образецът с най-новата носителка на купата Мис Плеймейт Нора Недкова, описват осведомени.

„ На Никулден бяхме в един от най-елитните столични клубове и Нора дойде в целия си искра към 4 часа през нощта. Дотогава несъмнено е вършала по другите заведения. Дойде с другарка, която беше по-надута дори и от нея. И двете бяха облечени като жрици, а главите им бяха накичени с толкоз екстеншъни, че се чудехме по какъв начин ги държат изправени. Веднага извадиха цигарите, въпреки че в клуба пушенето е неразрешено, след това се нацупиха на фотографите, че ги снимат, дори ги заплашиха със съд, в случай че не изтрият неотложно снимките”.

Двете приятелки седнали на бара и незабавно почнали да се оглеждат за "жертви ". Не след дълго получила предложения от няколко разнообразни мъжки компании като си харесала една и се включила към нея. Компанията се състояла от яки, млади мъже с благоприятни условия.

В същия клуб, само че на друго сепаре била и небезизвестната Деси Димитрова или Деси Фотосесията с три свои приятелки. Още с влизането си те били поканена от мъжка компания, която заела сепаре, за което се желало минимална консумация от 800 лева Когато девойките се включили към компанията незабавно почнали да се натискат между тях. Свидетели на обстановката разясняват, че това приличало на шоу за клиентите. Смята се, че девойки от ранга на Фотосесията си желаят по 300 лева на "изпълнение ".

Доста по-известната към този момент носителка на купата "Мис Плеймейт " Ася Капчикова била едра риба и си желала много повече - най-малко хиляда лв.. Тя даже подбирала клиентелата си и отпращала хора. Смята се, че това е поради сериозната ѝ връзка с гаджето ѝ Живко, поради което даже обмисляла да спре с клиентите за една нощ.

Преди време тя имаше връзка с рапъра Криско. Тогава се носиха клюки, че той я е зарязал точно, тъй като схванал, че тя изпълнявала платени услуги.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР