Стана ясно какво съобщение е изпрати на момичето с 400

...
Стана ясно какво съобщение е изпрати на момичето с 400
Коментари Харесай

МВР разкри съобщенията, каито пратил Георги с макетния нож на жертвата

Стана ясно какво известие е изпрати на момичето с 400 шева Георги, ден преди да извърши ужасното действие:  

Два дни преди жестокото нахлуване над 18-годишното момиче от Стара Загора арестуваният като причинител е изпратил закани с ликвидиране на потърпевшата. Това е станало посредством интернет приложение. На 24 юни обвиненият е изпратил известие с текст „ Направо те умъртвявам ”. На 25 юни известието гласяло „ Ще ти закача главата ”. На идващия ден е осъществено насилието, оповестиха на брифинг от прокуратурата.

Районният прокурор Таня Димитрова изясни, че наблюдаващите прокурори ще положат оптимални старания за събиране на доказателства за предявяване на обвиняване, което „ подхожда на тежестта на закононарушението ”, както и да бъде наложено заслужено наказване, съобщи Нова телевизия.

На 26 юни към 23:30 ч. в полицията е получен сигнал от съседка на момичето, че то е потърсило помощ от нея. Младата жена била с голям брой  порезни рани и щедро кръвотечение. Момичето било настанено в болница без заплаха за живота, изясни старши комисар Христов.



" Ще се положат оптимални старания за събиране на доказателства и да се наложи заслужено наказване " съобщи Таня Димитрова - областен прокурор.

В брифинга вземат участие още Дичо Атанасов - областен прокурор на Стара Загора, Лазар Христов - шеф на ОД на МВР-Стара Загора и наблюдаващият прокурор по делото.

Тази заран беше задържан мъжът, нападнал и обезобразил с макетен нож младото момиче от Стара Загора. Той е арестуван за 72 часа, поради закани за ликвидиране. Огромна вълна от отвращение провокира фактът, че причинителят е на независимост и зверството е несъмнено като лека телесна щета. Момичето е с 400 шева и строшен нос. Последствията от действието в началото са окачествени като междинна, а по-късно - като лека телесна щета, а Георги Николаев беше пуснат на независимост.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР