Стана ясна самоличността на задържания за убийството на18-годишното момче край

...
Стана ясна самоличността на задържания за убийството на18-годишното момче край
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews: Вижте кой е задържаният за убийството на момче в гора край Монтана /снимки/

Стана ясна самоличността на арестувания за убийството на18-годишното момче край Монтана през вчерашния ден, научи извънредно BulNews.bg. Това е 38-годишният Георги Рапонски.
Припомняме, че към 13 часа през вчерашния ден Гошко М. бе убит в местността "Пъстренеца " край остарялото летище. Около 2 часа след трагичния случай ченгетата задържали Рапонски като хипотетичен причинител. Взети са му натривки от пръстите, което ще покаже дали той е създал изстрела.
Рапонски е притежател на земята, в която са били момчето и дядо му във съдбовния ден. Той е шеф на компанията „ ИЗИ ТИМБЪР СТРОЙ “ ООД, която се занимава с дърводобив и дървопреработка. Фирмена благосъстоятелност е и колата „ Субару “, употребена от обвинения. Возилото е прибрано от полицията като материално доказателство. В него през вчерашния ден беше открит газов револвер.
Според близки на починалото момче, и различен път са имали пререкания с Рапонски. Той постоянно заплашвал извършители, които влизат в парцела му. Мъжът е престъпно проявен и има условна присъда за опиати.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР