Стана известно какво рискуват любителите на татуировките. Учените изясниха, че

...
Стана известно какво рискуват любителите на татуировките. Учените изясниха, че
Коментари Харесай

Френски учени шокираха всички с татуировки: Те водят до рак!

Стана известно какво рискуват феновете на татуировките. Учените изясниха, че рисунките по кожата трансформират ДНК-то на човек и провокират рак, написа Рен ТВ. Толкова надълбоко в проучване френските физици в никакъв случай до в този момент не са се впускали. Те напряко са влезнали под кожата на своите опитни хора. По-точно, завъртели са в специфичен елемент на висока скорост нейни фрагменти. Главното изискване – по нея да има татуировки.

И това би трябвало да се знае! Оралният секс и опиатите водят до рак на устата! Четете още потребни вести и забавни препоръки в най-полезния здравен уебсайт Zdrave.to.

Експериментът обаче даде шокиращи резултати: дребни частици от мастилото се натрупват в организма. Там те се разпадат до микроскопични детайли, които проникват в лимфните възли и провокират развиването на рак.

Всичките фенове на татуировките са в зоната на риска. Дори малко коте на рамото или орнамент на кръста са рискови за живота. По думите на
учените, които описаха за своите опити, всичко се дължи на боята. Тя се прави от токсични за организма субстанции: двуокис на титана е най-безопасното от тях.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР