Стана известно, че Google по погрешка е кредитирала някои потребители

...
Стана известно, че Google по погрешка е кредитирала някои потребители
Коментари Харесай

Google случайно раздаде от 10 до 1000 долара на потребителите на Google Pay

Стана известно, че Гугъл по простъпка е кредитирала някои консуматори на платежната услуга Гугъл Pay със суми от 10 до 1000 $. Всъщност се оказа, че парите са били предопределени за чиновниците на компанията, които са взели участие в програмата за тестване на системата за парични преводи.

Всеки превод е бил съпроводен от известие, че потребителят е получил парите за тестване на функционалности и актуализации на платежната система. Това значи, че парите са били предопределени за чиновниците на Гугъл или на фирмите-изпълнители, взели участие в тестването, само че по някаква причина са били изпратени на елементарните консуматори на услугата Гугъл Pay.
-->
По-късно ИТ колосът изпрати уведомление до потребителите, в което оповестява за " неточност, довела до непреднамерено кредитиране на сметката ". След това Гугъл стартира да изтегля заплащанията. Отбелязва се, че в случай че компанията не е в положение да отпише средствата от някои сметки по някаква причина, те ще останат при потребителите. Това евентуално се отнася за тези, които към този момент са похарчили кредитираните средства или са ги трансферирали в друга сметка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР