Стамен Белчев проведе първа тренировка като старши треньор на ЦСКА.

...
Стамен Белчев проведе първа тренировка като старши треньор на ЦСКА.
Коментари Харесай

Стамен Белчев изведе ЦСКА на първа тренировка

Стамен Белчев организира първа подготовка като старши треньор на ЦСКА. Той беше показан пред футболистите от изпълнителните шефове Филип Филипов и Стоян Орманджиев, оповестиха от клуба на фейсбук страницата си.

„ Изключителен позитив е, че Стамен Белчев е добре осведомен с тима, поради късото време, с което разполагаме до идващия значим мач. Той е човек от „ кухнята " на ЦСКА, упражнявал е и доста от младите момчета във втория тим. Вярваме, че Стамен, дружно със своя екип, най-много Анатоли Нанков, който добре знае каква е значимостта на емблемата на клуба, ще съумеят да изградят един тим със мощен темперамент, неотстъпчивост и атакуващ образ на терена. Това е изрично условие, което имаме към новия треньор, " сподели Филип Филипов.

„ За нас като управление е значимо да развиваме младите ни футболисти и те да получават своя късмет. Това беше сложено като изискване пред Стамен Белчев и екипа му и имаме вяра, че няма по-подходящ човек от него да се оправи със задачата. Познава качествата и характера им, което ще му помогне да ги интегрира в най-подходящия за тях самите миг. Оптимисти сме, че макар късото време, с което разполага, Белчев ще успее да промени най-важните съставни елементи от играта и да тръгнем във възходяща линия, " сподели Стоян Орманджиев.

Утре заран в 10:00 ч. Стамен Белчев ще даде конференция, в която персонално ще показа своята визия и страсти след назначението си за треньор на първия тим на ЦСКА.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР