Ст. комисар Георги Гендов връчи Почетен знак“ на МВР на

...
Ст. комисар Георги Гендов връчи Почетен знак“ на МВР на
Коментари Харесай

Наградиха началника на група „Миграция“ в Шумен след 35-годишна служба

Ст. комисар Георги Гендов връчи „ Почетен знак “ на Министерство на вътрешните работи на дълготраен чиновник в регионалната дирекция в Шумен. Служителите от дирекцията изпратиха в подобаващ отдих своя сътрудник Илияна Павлова , дълготраен шеф на група „ Миграция “ .

В последния работен ден в службата за реализирани трайни резултати и професионализъм по време на службата й беше наградена с „ Почетен знак “ на Министерство на вътрешните работи III степен. Отличието от министъра беше връчено от шефа на ОДМВР-Шумен ст. комисар Георги Гендов, който ѝ благодари за всеотдайната работа през миналите 35 години години.

Старши контрольор Илияна Павлова работи в структурите на Министерство на вътрешните работи Шумен от 1990 година . Работила е като чиновник в „ Паспорти и визи “ при Регионална дирекция на вътрешните работи Шумен, технолог-администратор в група „ Български документи за идентичност и чужденци “, шеф на група на „ Български документи за идентичност “, а от 2006 година е шеф на група „ Миграция “ .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР