Срещу 71-годишна жена от Флорида е повдигнато обвинение в опит

...
Срещу 71-годишна жена от Флорида е повдигнато обвинение в опит
Коментари Харесай

Пощенската картичка на раздора: Защо 71-годишна жена опита да убие съпруга си

Срещу 71-годишна жена от Флорида е повдигнато обвиняване в опит за ликвидиране. Властите настояват, че тя се е пробвала да убие брачна половинка си, откакто той е получил пощенска картичка от жена, с която се е срещал преди шест десетилетия .

В понеделник дамата е била вкарана в пандиза на окръг Маями Дейд по обвинявания в опит за ликвидиране втора степен, побой при утежняващи условия и манипулиране на очевидец по отношение на хипотетичното нахлуване над брачна половинка ѝ през уикенда, демонстрират онлайн записи.

Според информация от полицията в Норт Маями Бийч дамата и брачният партньор ѝ, които са женени от повече от пет десетилетия, влезнали в спор, откакто жена, с която той се срещал преди 60 години, му изпратила пощенска картичка .

Според WPLG-TV служителите на реда са арестували 71-годишната жена в неделя следобяд в жилището на двойката в затворен комплекс в Истърн Шорс в североизточната част на окръг Маями Дейд.

Elderly woman, 71, tries to smother her husband of 52 years to death after he received a postcard from an ex-girlfriend he dated SIX DECADES ago
— Daily Mail Online (@MailOnline)
Непризнаване на виновността

Съдебните протоколи демонстрират, че дамата се е явила пред арбитър в понеделник за авансово чуване и е пледирала почтена и по трите обвинявания .

Според част от отчета, прочетен на глас в намерено правосъдно съвещание от арбитър Минди Глейзър по време на чуването, картичката разстроила обвинената, тъй че тя сякаш се пробвала да удуши брачна половинка си с възглавница .

По време на чуването, записано от NBC, прокурорът акцентира също, че дамата е признала пред полицията, че е уринирала върху брачна половинка си .

Детективите също по този начин са написали в отчета, че жертвата е била " извънредно нежна " след нападението и е имала " няколко съществени синини и открити разкъсвания " и " открити следи от захапване, които са кървели " , споделя съдията.

71-годишната жена е упрекната в манипулиране на очевидец, тъй като се твърди, че е взела мобилния му телефон от него по време на нападението, споделя съдията.

Задържана под стража без право на гаранция

Заподозряната, която е останала в пандиза без право на гаранция, би трябвало да се върне в съда за ново чуване по делото в четвъртък.

Според съдията, в случай че в миналото бъде пусната под гаранция, тя не би трябвало да поддържа контакт със брачна половинка си.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР