Срещнете се с едно от емблематичните чудовища от старогръцката митология.По

...
Срещнете се с едно от емблематичните чудовища от старогръцката митология.По
Коментари Харесай

Ново видео към Assassin's Creed Odyssey представя Медуза

Срещнете се с едно от емблематичните чудовища от старогръцката митология.
По време на Gamescom 2018, Ubisoft показаха напълно ново геймплей видео от Assassin’s Creed Odyssey, съпроводено и от стилна синематика (видеото по-горе).

Геймплей видеото ви среща с горгоната Медуза, ужасяващия персонаж от античната митология, която вместо коси има змии и вцепенява с взор всеки, осмелил се да я приближи.

В пространна обява на страниците на блога си, Ubisoft споделят повече за възможната ви среща с Медуза. Това няма да е лесна работа, защото тя не е инцидентен „бос“. Независимо дали играете с Касандра или с Алексиос, ще би трябвало да имате равнище 50 и да сте се справили с огромна част провокациите, които са се изправили пред вас. Освен това, самата среща или по-точно пътят до нея ще ви отнеме време, несъмнено. Всичко стартира, когато посетите Ересос, където ядосана навалица се готви да хвърли в морето жена, упрекната в това, че е отговорна за гибелта на обичаната си, което не е правилно. Вие ще би трябвало да запретнете ръкави и да възстановите правдата. Тя е стартовата точка в куеста, който ще включва визитата на различен остров, борба с морски чудовища, диви зверове и хора – всесилен боец, който ще ви даде ключа към възвишен храм, който е дом на Медуза и група амазонки – Дъщерите на Артемида. И тук не става дума единствено да размахвате меча си. Съвсем не. Ще би трябвало да разчитате на своята предвидливост (традиционните маркери, показващи ви точното местонахождение на всичко не участват тук) и внимание, употребявайки ловко своите качества да останете незабелязани от врага.

Може да видите демонстрацията, която Ubi показаха по-долу, идваща от YouTube канала на IGN.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР