Срещна този мъж и си помисли, че е очарователен. Още

...
Срещна този мъж и си помисли, че е очарователен. Още
Коментари Харесай

Не се влюбвай в женен мъж! Не си родена да бъдеш „другата“!

Срещна този мъж и си намерения, че е обаятелен. Още от първата ви среща полудя по него. И нямаш самообладание до идващият път, в който ще го видиш. Но има нещо необичайно. Някак си не може да се отпуснеш изцяло.Сякаш нещо вътрешно ти подсказва, че той крие нещо от теб. И колкото и да се опитваш да не обръщаш внимание на това, не се получава.

Напоследък, по някаква странна причина, вътрешното ти чувство ти споделя, че той лъже – може би си има друга!

Колкото и да не ти се има вяра е изцяло допустимо. И знаеш ли какво? Трябва да схванеш истината. И колкото по-рано го направиш – толкоз по-добре за теб. Побързай, скъпа! Преди да е станало прекомерно късно. Преди да си се влюбила прекомерно мощно в този мъж.

Представяме ти знаците, които демонстрират, че си имаш работа с женен мъж

 

Той ненавижда изненадите

Мъж, който изневерява на жена си с теб, е доста деликатен с връзките си с теб. Помни това! Той желае да се увери, че може да управлява и предвижда всеки един. За да няма неприятна изненада.

И заради тази причина той ненавижда, когато му правиш изненади. Внезапните визити и позвънявания го стресират, тъй като току-виж си се натъкнала на истината за него. А точно – неговата жена. Последното нещо, което той желае, е да се срещнеш с него, до момента в който той е на среща със брачната половинка си и още повече, тя да разбере за съществуването ти.

Той възнамерява срещите ви и не обича да прави взаимни отстъпки

Той желае да възнамерява всяко твое деяние и се придържа към необикновено строги условия. Неща като „ не мога да остана повече от час “ или „ не можем да отидем в мола “, са повече от явен знак, че той крие нещо от теб.

Да, нашето всекидневие е доста забързано и изпълнено със задания и от време на време е значимо да планираме авансово всякога, когато вършим нещо огромно или значимо. И всеки един от нас ще избра първо да си свърши дилемите за деня, а по-късно да се отдаде на отмора и веселба.

Но в случай че това е всеки ден, сигурно има нещо, което той крие. Защо не желае да се виждате на обществено място? Нима се срами от теб? Нима си грозна? Не, не! Най-вероятно повода е друга. И най-вероятно този мъж е привързан.

Той анулира проектите постоянно и ненадейно

Но макар цялата си фикс идея да се увери, че нещата са вярно планувани, той също ще анулира проектите си ненадейно и без авансово уведомление. Понякога в последния миг. Да, несъмнено е много неприятно.

Може би доста пъти сходно държание от негова страна е било причина за спор посред ви и е изцяло обикновено.  Разбира се, той може да е просто ангажиран и в действителност да му изникват непланирани, само че доста значими задължения.

Или може би просто има навика да дава прекалено много обещания на прекалено много хора едновременно и няма различен избор, с изключение на да разочарова някои от тях. И това най-често си ти. Защото знае, че ще му простиш и този път. Като всеки различен път, нали?

Той не те води у дома

Виждате се от известно време, само че той към момента не ти е посочил дома си. Вероятно даже не знаеш къде живее и, в случай че попиташ, той ще се опита незабавно да смени тематиката. Странно, нали? Така че всякога, когато се срещнете, постоянно е някъде другаде. Дори вършиме обич на хотел. Типично за любовниците.

Това въобще не е обикновено. Това значи, че той крие нещо от теб — и че най-вероятно става въпрос за жена му, а за какво не и за децата му. Леле! Мъжете, които са съществени към дамите, с които се срещат, няма да имат проблеми да ги заведат в дома си. Те нямат какво да крият, а и няма нищо по-приятно от това да те предложения в тях.

Не познаваш приятелите или фамилията му

Едва го познаваш. Може да е добре да знаеш малко за мъжа, с който излизаш, когато се срещате от няколко седмици, само че въпреки всичко е леко необичайно и подозрително. Времето по този начин или другояче минава незабелязано и към този момент сте дружно от няколко месеца, само че към момента не знаеш нищо за това с кого той излиза или към момента не си се срещнала с приятелите и фамилията му. Хм, несъмнено нещо се случва.

Той може да те държи надалеч от своите кръгове, не тъй като няма другари (дори и най-нещастният човек има най-малко един), а тъй като се опасява, че ще си навлече съществени проблеми в случай че го направи.

Той не те прибавя в обществените мрежи

Мъжете, които са съществени във връзка с срещите с теб, ще създадат всичко допустимо, с цел да не изгубят контакт с теб. Навремето това означаваше да изиска телефонния ти номер. А в наши дни основно място заемат обществените мрежи. Те дефинират разпоредбите и любовта. Изкривена визия за връзка, само че факт.

Ако той изневерява на жена си с теб, няма да си направи труда да те добави в обществените мрежи или да изиска да му бъдеш другар във Facebook. Ако вместо това го попиташ за какво не поддържате и онлайн контакт, той най-вероятно ще каже, че не е почитател на това и че няма профил.

Но при положение, че те добави в обществените мрежи, той ще ти даде акаунт, който е доста негов подправен, което още повече демонстрира съмнителността му. Това е по този начин, тъй като в случай че той има акаунт в обществените мрежи, ще разкриеш цялата истина за него.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР