Срещата започна с минута мълчание в памет на починалия преди

...
Срещата започна с минута мълчание в памет на починалия преди
Коментари Харесай

Два снаряда на Вион потопиха Ботев Вр на Васил Левски

Срещата стартира с минута безмълвие в памет на умрелия преди година именит футболист на „ алените “ и на националния ни тим Петър Жеков, а гостите можеха да шокират именитя си противник още първоначално. Мартин Смоленски откри по отличен метод Браян Переа, който се озова самичък против Димитър Евтимов, само че бе застигнат и блокиран от сънародника си Браян Кордоба.


В 12-ата минута стражът на „ армейците “ още веднъж се намеси уверено, с цел да спре Даниел Генов, а осем по-късно ЦСКА вкара хубав гол. Разписа се Тибо Вион, който шутира от към 35 метра и заби топката неспасяемо в мрежата на Ботев – 1:0. Попадението бе прегледано с ВАР и в последна сметка доказано.


В 24-ата минута Джонатан Линдсет пропусна добра опция, а в 29-ата още веднъж Евтимов блесна с добра интервенция пред „ алената “ врата, с цел да избави удар на Браян Переа. След половин час игра ЦСКА удари греда след ужасно центриране от Тобиас Хайнц и удар на Джонатан Линдсет, а скоро по-късно изстрел на Каранга с глава бе избавен от вратаря на гостите.


„ Армейците “ удвоиха преднината си в 36-ата миунта, когато Амос Юга центрира, а Бариос излезе, само че изпусна топката, след което тя попадна у Тобиас Хайнц и той я прати в мрежата сред трима бранители за 2:0.

В добавеното време на първата част Фернандо Каранга вкара красиво попадение с прехвърлящ удар, само че то бе анулирано поради засада и по този начин почивката пристигна при резултат 2:0 в интерес на ЦСКА.

В 57-ата минута домакините бяха покрай трето попадение. Петров засече с глава центриране от корнер на Хайнц, Рубио отклони топката в лявата греда, след което тя се върна в терена и стражът на врачани я улови.

Три по-късно Бариос отрази мощен шут на Линдсет от десетина метра, а единствено 60 секунди по-късно Вион вкара втория си гол в срещата, а той пристигна след нов свръхестествен удар от отдалеченост. Левият бек на " алените " овладя и шутира от близо 30 метра, пращайки топката в горния десен ъгъл на врачанската врата. Изпълнението накара съотборниците му Евтимов и Линдсет да се заловен за главата.

В 76-ата минута резервата Шопов нахлу в наказателното поле и стреля диагонално, а Рубио мазета. До края още веднъш резервата Шопов пропусна да направи триумфа на домакините още по-изразителен. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР