Срещата с представителките на ЖЕНИ ГЕРБ от Банско, които бяха

...
Срещата с представителките на ЖЕНИ ГЕРБ от Банско, които бяха
Коментари Харесай

Цветанов към ЖГЕРБ-Банско: Дамската организация на ГЕРБ винаги е била градивната и движеща сила на партията

Срещата с представителките на ЖЕНИ ГЕРБ от Банско, които бяха на посещаване в Народното събрание през днешния ден, ме зареди с позитивни страсти.

Това написа на персоналната си страница във Facebook ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила. Ето какво още написа той:

"Те бяха в Народното събрание по покана на народния представител от ГЕРБ-Банско Александър Мацурев, а на срещата участваха и депутатите ни от Благоевградския район. Дамската организация на ГЕРБ постоянно е била градивната и движеща мощ на партията, тъй като дамите са инициативни и се оправят с всички трудности по пътя към триумфа.

С дамите от ГЕРБ-Банско обсъдихме настоящата политическа обстановка в страната и развиването на Банско и района. Те сложиха въпроса за втори кабинков въжен превоз в Банско, който провокира спорни позиции. Заявих пред тях, че ние поддържаме построяването му, само че би трябвало да се откри най-справедливото решение на проблема. Разясних пред присъстващите идните пред Народното събрание задания с приоритет разискването и приемането на националния бюджет за 2018 година Коментирахме още значимите за обществото тематики като опазването на здравето и пенсионната система ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР