Срещата беше информативна. Обяснихме какъв е подходът, с който ще

...
Срещата беше информативна. Обяснихме какъв е подходът, с който ще
Коментари Харесай

СГОТВИХА ГО: Задава се нестандартно правителство за година и половина?

" Срещата беше информативна. Обяснихме какъв е методът, с който ще подготвим стратегия на Министерски съвет, която не се явява като политическа стратегия, която би трябвало да се договаря.

Важно е да създадем документ, който по-късно би могъл да получи поддръжка в Народното събрание, това изисква диалози сред специалистите ", съобщи Николай Денков след среща сред представители на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ в Народното събрание. И посочи, че се мисли за небосвод на ръководство от година и половина - т.е. до есента на 2024 година При това с коалиция, само че с парафите единствено на ПП-ДБ, не и с тези на ГЕРБ-СДС. 

По думите му задачата на тази среща е била да стане ясно какъв щем бъде методът.

" Документът го приготвяме ние, като " Продължаваме промяната ", коятом ще предлага Министерски съвет. Тя ще бъде разисквана с специалистите от другите страни, доколкото имаме потребност от поддръжка в Народно събрание. Когато бъде подготвен първият вид, ще можем да го обсъдим без да има някакви изненади. Ние считаме, че би трябвало да подготвим стратегия за 18 месеца, до края на 2024 година ", разгласи Николай Денков.

И няколко пъти повтори, че ексцентричната обстановка в страната изисква и ексцентрични подходи  за излаз от нея.
ТЕМА преди 5 часа 2786 преди 1 ден (обновена) 2501 преди 3 дни 1747
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР