Среща на самолета с водната повърхност заради загуба на пространствена

...
Среща на самолета с водната повърхност заради загуба на пространствена
Коментари Харесай

МО: Загуба на ориентация е довела до катастрофата с МиГ-29

Среща на самолета с водната повърхнина поради загуба на пространствена ориентировка от водача – това е работната версия на назначената да проверява рухването на изтребителя МиГ-29 край Шабла, при което подполковник Валентин Терзиев .

Разгледани са три версии, като другите две са отвод на авиационна техника по време на полета и разрушение на изтребителя поради осколки от раздор на ракета. Специално втората версия е тази, която се след нещастието. Но от „ Военна полиция ” споделят, че 3 секунди след изстрелването на ракетата от МиГ-а, водачът е почнал навреме излизане от офанзива, а 7 секунди след изстрелването целта на учението е изумена. Затова и специалистите не мислят, че става въпрос за осколки.
 Продължава разчитането на Черната кутия от падналия МиГ - 29 Продължава разчитането на Черната кутия от падналия МиГ - 29
Черната кутия на разрушилия се преди месец изтребител към момента е в Българя, нарушавания в Министерството на защитата отиват в прокуратурата...

Защо тогава специалистите мислят, че става въпрос за загуба на ориентировка? Защото това е една от най-честите аргументи за такива произшествия. Според тях, водачът не е проконтролирал ситуацията на самолета по отношение на хоризонта преди да заходи за офанзива към целта.

Още: 

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР