Средства на обща стойност 169 790,69 лева са необходими спешно

...
Средства на обща стойност 169 790,69 лева са необходими спешно
Коментари Харесай

Спешно са необходими 170 000 лева за довършването на сграда от църковния комплекс в „Меден рудник“

Средства на обща стойност 169 790,69 лв. са нужни незабавно за строителството на постройка от църковния комплекс „ Св. Николай Чудотворец “ в бургаския ж.к. „ Меден рудник “ .

Това излиза наяве от писмото на ръководител на Църковното настоятелство на храма свещеноиконом Е. Михайлов, адресирано до кмета Димитър Николов и ръководителят на Общински съвет Михаил Хаджиянев

Михайлов припомня, че на 8 май тази година изтича срокът на Разрешителното за градеж на Църковния комплекс. Поради тази причина незабавно е належащо завършването до Акт 14 на Сграда 2 , която включва свещеническа канцелария с приемна, библиотека, читалня, компютърна зала и канаския. 

Той приканва въпросните средства да бъдат планувани в новия бюджет на община Бургас за 2024 година , с цел да може постройката да бъде приключена. Писмото му е входирано ден, откакто локалният парламент гласоподава и утвърди бюджета предходната седмица. То въпреки всичко ще бъде прегледано на отрасловите комисии, като евентуално ще се потърси вид по какъв начин тези средства да бъдат отпуснати. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР