Среднощните пресконференции на Националния оперативен щаб предизвика вълна от недоволство

...
Среднощните пресконференции на Националния оперативен щаб предизвика вълна от недоволство
Коментари Харесай

Хората във Фейсбук скочиха на НОЩ: Явно сън не ви лови, ако не се покажете

Среднощните конференции на Националния действен щаб провокира вълна от неодобрение в обществените мрежи. Повод за следващото отвращение стана брифинга в 23 час в понеделник, на който щабът с най-сериозен звук заяви, че у нас няма нараснала радиация след потушения пожар край Чернобил
Ето и някои от мненията по този мотив:

Вера Иванова от „ Системата ни убива “: „ До ЩАБА! Включете и сирените да оповестяват за изключителните ви среднощни брифинги. Явно сън не ви лови, в случай че не се покажете! “.

Бившия арбитър Румяна Ченолава : „ Очаквам от на следващия ден брифингите на НОЩ да отделят време и за прогнозата за времето. Изчезна Борисов. Сигурно търси пъкъла, а след това да ни избави... “.

Румен Петров , юрист: „ Автентичното име на онази групичка / щаб с абревиатура НОЩ в действителност е ПОЛУНОЩ. И поради това тогава дават конференции. Но това да им е кусурът... “.

Стоян Тончев , публицист: „ Абе тия от брифинга да не ги отвлече НЛО?
Гама-лъчи, радиация, скречове, размазване на картината, застъпване на звука и... изчезнаха. Дано да е вечно! Фенклубът на Мутафчийски към този момент е най-вече 70+. Да си прави брифингите в 05:30 ч. сутринта “.

Валентин Иванов-Кардамски , пиар-експерт: „ През вечер един НОЩ-ен подбив се задава с невиждана гняв и безпардонна упоритост. Абе съжаляваха много, че няма радиация от Чернобил. Личеше им. Плачеше им се. Ако в 1.00 няма изключително грустен Майтапчийски, че е изригнала Витоша си лягам! “.

Димитър Петров , доктор: „ Нова наслада за народа. Среднощен брифинг за Чернобил на Щаба по ковид. Сигурно ще кажат, че радиацията умъртвила вируса.. “.

Михаил Кръстев , публицист: „ Нямаше да е НОЩ, в случай че си правеха брифингите денем, нали? “.

Пламена Игнатова , публицист: „ Необхванати тематики: 5G, баба Ванга, Царичината дупка, НЛО. Само предупреждавайте по-рано, че на пуканките им трябват 2-3 минути “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР