Среднощна гонка, напрежение, един починал и обвинения за полицейско насилие

...
Среднощна гонка, напрежение, един починал и обвинения за полицейско насилие
Коментари Харесай

Дъщерята на починалия мъж в Стара Загора: Баща ми е зверски бит и брутално убит от полицаите

Среднощна гонка, напрежение, един умрял и обвинявания за полицейско принуждение в Стара Загора. От Министерство на вътрешните работи оповестиха преди минути, че при случая има и ранен служител на реда.

Минути преди 9:00 часа вечерта на телефон 112 е получен сигнал, че възрастен мъж заплашва деца с нож. При появяването на служителите на реда, той побягва. Няколко полицейски автомобила потеглят след него.

След километрично гонене, гонката завършва на централен бул. с съдбовен край. Причините за гибелта към момента се обясняват.

В момента, в който лицето е изкарано от колата си, се е стигнало до съдбовния край. Все още не е ясно какво тъкмо се е случило

Починалият е 58-годишен някогашен състезател, който последните години е с бил с душевен проблеми, споделя щерка му Борислава Пенева. Според нея служителите на реда, които преследват татко й, са надвишили правата си.

„ Смятам, че татко ми е брутално погубен, той е погубен, свиреп обичай, пребит “, разяснява Борислава.

„ От служителите на реда - служителите на реда на Стара Загора, тези, от които би следвало ние да усещаме протекция и сигурност. Виждайки всичко това, аз изпитвам боязън ", споделя още дамата.

По неофициална информация на bTV Министерство на вътрешните работи е почнало вътрешна инспекция дали е имало полицейско принуждение. Назначена е тройна съдебномедицинска експертиза.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР