Средно училище "Христо Ботев" - Враца беше домакин на състезание

...
Средно училище "Христо Ботев" - Враца беше домакин на състезание
Коментари Харесай

Училище Христо Ботев бе домакин на състезание по ориентиране във Врачанския Балкан

Средно учебно заведение "Христо Ботев " - Враца беше хазаин на съревнование по туристическо насочване. Tо се организира за трета година в местността Леденика и беше подкрепено от Асоциацията на професионалните география и регионалисти, община Враца и естествен парк "Врачански балкан ". Включиха се състезатели от Враца, Мездра, Роман, Кюстендил и Благоевград.
Участниците бяха разграничени в две възрастови групи 6-7 клас и 9-11 клас. Състезанието включваше 2 км тичане по екопътека, насочване по азимут и електронен тест на обособени точки по маршрута.
Училище "Христо Ботев " завоюва 1-во място в дребната възрастова група, злато и бронз в огромната възрастова група. Всички състезатели получиха почетни грамоти, доста награди и си пожелаха следващата година отново да се срещнат във Врачанския балкан за нови провокации.
"Организацията и реализирането на това съревнование се дължи на доктор Цветелина Ценова, преподавател по география в приблизително учебно заведение "Христо Ботев " - Враца. С благодарности и пожелания за нови триумфи ", споделиха от управлението на школото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР