Средният съставен резултат на теста за прием в колеж ACT

...
Средният съставен резултат на теста за прием в колеж ACT
Коментари Харесай

ACT съобщава за рекордно ниски резултати на своя изпит за готовност за колеж

Средният формиран резултат на теста за банкет в лицей ACT спадна до най-ниските си равнища от 1991 година, съгласно данни, оповестени тази седмица.

Средният смесен резултат падна до 19,5 от вероятни 36 за випуск 2023 година, съгласно ACT с нестопанска цел.

„ Това е шестата поредна година на спад в междинните резултати, като междинните резултати понижават по всеки научен предмет “, сподели изпълнителният шеф на ACT Джанет Годуин в известие за новините.

Делът на това, което ACT назовава „ възрастни хора от Covid кохорта “, които не са покрили нито един от референтните резултати, считани за нужни за триумф в колежа, доближи исторически връх от 43%.

Средните резултати по математика, четене и естествени науки са под индикаторите за подготвеност за лицей на ACT, сподели организацията с нестопанска цел.

„ Трудната истина е, че не вършим задоволително, с цел да подсигуряваме, че приключилите са в действителност подготвени за триумф след междинното обучение в колежа и кариера “, сподели Годуин.

 ACT регистрира най-ниския си междинен формиран резултат от 1991 г. ACT регистрира най-ниския си междинен формиран резултат от 1991 г Ранди Сартин/The Knoxville News-Sentinel/USA Today Network/файл

ACT сподели, че единствено 21% от учениците са изпълнили и четирите критерия – британски, математика, четене, естествени науки. Показателите са минималните резултати от ACT, нужни на студента, с цел да има висок късмет за триумф в курсовете за първа година в колежа, сподели организацията с нестопанска цел.

„ Също по този начин продължаваме да следим повишаване на броя на зрелостниците, напускащи гимназията, без да дават отговор на нито един от индикаторите за подготвеност за лицей, макар че междинните триумфи на учениците не престават да се повишават и учениците оповестяват, че се усещат готови да бъдат сполучливи в колежа “, сподели Годуин.

Приблизително 1,4 милиона зрелостници от випуск 2023 се явиха на теста ACT, което е нарастване спрямо випуск 2022.

Годуин сподели, че проблемите, пред които са изправени гимназистите, са систематични. Решаването им, добави тя, ще изисква продължителни дейности и поддръжка на политическо равнище.

„ Това не зависи единствено от учителите и шефовете – това е споделен народен приоритет и императив “, сподели тя.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР