Средата на ноември дойде и докато шофьорите на автомобили сменят

...
Средата на ноември дойде и докато шофьорите на автомобили сменят
Коментари Харесай

Само това ни липсваше! Емили смени тротинетката с мотор, ще се "шмугва" още по-дръзко

Средата на ноември пристигна и до момента в който водачите на коли сменят гумите със зимни, Емили Йорданова сменя напряко МПС-тата! Тя към този момент няма да е Емили Тротинетката, а Емили Моторетката. 

За тази тревожна за водачите вест алармира половинката на Емили, Тихомир, който направи специфична обява в Instagram по тематиката. 

" Внимавайте на пътя! Емили смени тротинетката с мотор ", написа Тихомир и добави усмихнато емоджи. Няма по какъв начин да не ни изненада този позитивизъм от страна на културиста, защото точно той изглеждаше необикновено обезпокоен от предходните произшествия на пътя с Емили.

Виж още: И тя ще става " съвременна ": Новата на Джизъса се появи с нов нос, стана двойник на Лидия

Знаете, тя нееднократно влезе в новинарския поток, като черешката на тортата беше рухването ѝ на Околовръстното на София в дъждовен ден. Тогава тя при изпреварване със 100 км/ч. падна и единствено чудото я избави от освен това от охлузвания.

А че двойката си е взела мотор, стана ясно във видео на Мъци, в което Тихомир и Емили признаха, че тротинетките са в предишното и към този момент са почитатели на по-мощните мотори на две колела. Въпреки очевидното надграждане в посока конски сили обаче, Емили и тогава сподели, че мечтае за нещо по-мощно от към този момент наличното.

Въпреки това обаче Емили даде обещание да съблюдава благовъзпитание на пътя. Не че не сме чували сходни обещания от нея и преди...

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР