Сред уфолозите има хипотеза за съществуването на космически кораби, които

...
Сред уфолозите има хипотеза за съществуването на космически кораби, които
Коментари Харесай

Извънземният космически флот: измислица или реалност?

Сред уфолозите има догадка за съществуването на галактически кораби, които следят придвижването на извънземните и пазят нашата Слънчева система от набези.

Това звучи като сюжет от научнофантастичен филм или плод на болно въображение. Но някои настояват, че има доказателства за съществуването на план, който се назовава Solar Warden.

Ако програмата Solar Warden в действителност съществува, то за нея биха били нужни технологии, изпреварили с няколко генерации актуалното равнище на военна индустрия. Някои от тези технологии може да са заимстван от извънземни.

Астронавтът Едгар Мичъл, шестият човек, стъпил на Луната, от дълго време е уверен, че извънземните са посещавали Земята. Той е повдигал тази тематика в няколко изявленията, като е заявявал, че отвън рамките на Слънчевата система съществуват извънземни цивилизации. Те без подозрение са посещавали Земята и държавното управление на Съединени американски щати може да е получило достъп до извънземни технологии.

„ Смятам, че в последните 60 години е имало някои опити за основаване на съоръжение с потреблението на тези технологии, само че те не престават мощно да отстъпват на оборудването на пришълците “, споделя Мичъл пред Kerrang Radio на 23 юли 2008 година

През 2001 година шотландският хакер Гари Маккинън се добрал до базата данни на НАСА и Военноморски сили на Съединени американски щати, както и на американските управляващи, с цел да получи секретна информация за съществуването на различна сила или технологии за потреблението на сила от нулевата точка, споделя самият той пред през 2006 година

При хакването той разкрил таблица със лист на „ извънземни офицери “. В различен документ ставало дума за „ флот “, само че Маккинън не разкрил названието на нито един американски боен транспортен съд. Той счита, че е ставало дума за офицери от „ галактически флот “.

„ Ако видите литературата на DARPA (агенция за напреднали отбранителни проучвателен планове на САЩ), то в последните няколко години те непрекъснато приказват за „ доминиране в Космоса “ – споделя Маккинън пред Project Camelot. – Затова аз считам, че е напълно естествено да се чака, че те желаят да управляват Космоса и създават секретни галактически технологии. Макар че мисля, че те употребяват технологии с извънземен генезис. “

Маккинън прибавя, че е бил оголен сега, когато разглеждал изображение на НЛО, получено от компютър на НАСА в галактическия център „ Джонсън “. Няколко месеца по-късно, през март 2002 година, управляващите му предявили съществени обвинявания за хакерска офанзива. Това го заплашвало със 70 години затвор и санкция от 2 милиона $.

Няколко години американските управляващи безрезултатно се опитвали да реализират неговата екстрадиция, само че в следствие държавното управление на Англия отклонило условието на американците. Project Camelot е на мнение, че при хакерските офанзиви Маккинън е събрал компрометираща информация и я е употребявал като коз, с помощта на който е съумял да предотврати екстрадицията. Самият Маккинън отхвърля да разяснява дали има такава информация.

Solar Warden е хипотетичен. Не е известно от кое място се е появило неговото наименование. Ако такава стратегия фактически съществува, тя би изисквала необикновено финансиране.

В Съединени американски щати съществуват военни организации, свързани с галактическите стратегии, които имат свое командване, в това число военновъздушна галактическа армия (AFSPC) и военноморска галактическа армия (SPAWAR). Тези организации имат обществени уеб сайтове и оказват помощ да се координират военните сили на земята, във въздуха и морето.

Не е ясно дали те са свързани с плана Solar Warden, или този хипотетичен план има свое лично без значение командване.

The Epoch Times

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР