Сред цветовете, които ще носим през следващите месеци, със сигурност

...
Сред цветовете, които ще носим през следващите месеци, със сигурност
Коментари Харесай

24 стайлинг идеи как да носим нюансите на розовото това лято

Сред цветовете, които ще носим през идващите месеци, сигурно е розовият. Може би няма по-момичешки и сантиментален цвят от него и по тази причина постоянно намира метод да се прокрадне измежду стилните. Този сезон обаче се откроява по-ярко, изключително в своите по-наситени нюанси, които постоянно сплотяваме под името фуксия. Заедно с тях обаче не по-малко настоящи са и светлите и пастелни тонове.

Розовото виждаме даже върху, което значи, че можем да го носим и в офиса, като е задоволително да имаме бял топ или тишърт за под сакото и елегантни обувки в безпристрастен цвят. Но сигурно желаеме да имаме някоя от тези красиви, които се открояват в сбирките, които ще носим както в града, по този начин и край брега на морето.

Ако желаете да го комбинирате с различен цвят, най-лесно е да следвате правилото – в случай че е светлорозово, да бъде съчетано с други пастелни тонове, до момента в който наситеното и неоново розово ще подхожда с други ярки тонове като лилаво, жълто, зелено и даже алено. Можете да употребявате цвета и единствено като акцент в тоалета под формата на – обувки, чанта, диадема или някое забавно украшение. 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР