Сред най-засегнатите от коронавирус кризата несъмнено са представителите на българската

...
Сред най-засегнатите от коронавирус кризата несъмнено са представителите на българската
Коментари Харесай

Коронавирусът удари естрадата! Масово отменят концерти

Сред най-засегнатите от ковид рецесията безспорно са представителите на българската сцена. Редица от обичаните от генерации българи звезди анулираха плануваните спектакли поради пандемията. Съвсем неотдавна стана ясно, че Петя Буюклиева за повторно сменя датата за огромния си концерт-спектакъла „ С мен бъди “.

Събитието във връзка 40 години от началото на кариерата на Петя трябваше да се състои в края на юли предходната година, само че се анулира за април месец тази година. Само преди дни стана ясно, е Петя още веднъж е отменила датата и огромният концерт ще е на 1 а октомври.

„ Хората се опасяват от вируса. Не е време за концерти. Това е театър, който изисква доста подготовка и финанси и най-много предпочитание у хората да посещават сходни събития “, споделя Буюклиева .

Най-засегната от пандемията е примата на българската сцена Лили Иванова . Живата легенда трябваше да анулира цялото си огромно турне за лятото на 2021 година Решението бе взето предвид на динамичната и нестабилна епидемиологична обстановка в страната и ограниченията, налагащи ограничавания в организирането на всеобщи културни мероприятия. Първият концерт е заплануван за края на другия месец, само че всичко може да се промени в последния миг.

Звездният дует „ Ритон “ за първи път от години насам не направиха концерт в НДК. По традиция фамилията цялостни Зала 1 всяка година, само че през 2020 година пропуснаха и към момента не е ясно дали тази година ще се решат да създадат. Двамата работеха няколко месеца единствено на частни празненства.

Голямата звезда Георги Христов също смени датите на огромна част от концертите си, само че макар пандемията в редица градове в страната през миналото лято. На него му следва огромен концерт в НДК през април, само че продажбата на билетите върви мъчно и не се знае дали няма и той да бъде отсрочен.

В края на юни би трябвало да се състои и анулираният общ концерт на сръбската звезда Лепа Брена и фолкпримата Глория . Той трябваше да е през септември предходната година, само че пандемията осуети проектите им, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР